top of page

Sponsor ons

Sponsoring is een vorm van financiële steun die voor beide partijen voordelen oplevert. Er bestaan echter verschillende soorten sponsoring.

 

De meest bekende vormen zijn financiële sponsering en sponsering in natura. De eerste vorm spreekt voor zich: de vereniging krijgt een geldbedrag van de sponsor.

Bij een sponsoring in natura, ontvangt de vereniging een product, dienst, een korting, ...

 

Daarnaast is er structurele of projectsponsoring. Structurele sponsoring is permanente steun aan de jaarwerking, terwijl projectsponsoring enkel voor een bepaald project of evenement geldt.

Een laatste vorm van sponsoring is in de vorm van een garantie. Stel: een vereniging organiseert evenement waarbij de kosten hoger oplopen dan de winst. De sponsor vangt dan dit verlies op. Hierdoor krijgt de vereniging de kans om een evenement te organiseren zonder de angst om verlies te maken. 

We raden onze huidige en toekomstige sponsors aan om vrijblijvend ons sponsorboek aan te vragen. Daarin worden al deze sponsorvormen verder uitgelegd en meer info gegeven over wat Naboram voor uw bedrijf kan betekenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • uw logo op onze website,

  • uw logo op onze brochure,

  • uw logo op affiches tijdens grootschalige evenementen​,

  • uw logo op onze t-shirt tijdens loopevenementen,

  • banners of vlaggen worden opgehangen of geplaatst tijdens evenementen,

  • uw bedrijf komt een presentatie geven over zijn product of dienst aan onze lotgenoten,

  • een infostand van uw bedrijf tijdens onze activiteiten.

Elke sponsoring wordt individueel afgestemd. Naboram zit steeds samen met de sponsor om samen te kijken wat men voor elkaar kan betekenen.

ONZE SPONSORS

MET STEUN VAN

bottom of page