top of page

Slapen, lig er niet van wakker 
26 april

Goed slapen is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, en zorgt voor vitaliteit, gezondheid en een kwalitatief en beter leven.  

 

Slecht slapen kan je aanpakken en voorkomen door strikte “slaaphygiëne”.  Uitlokkende oorzaken dienen steeds te worden nagegaan.  Volgende aspecten zullen bondig in deze voordracht aan bod komen: Waarom slapen we ? Hoe realiseer je een gunstig 'slaap-klimaat'?  Wat is de plaats van slaappillen ?  Kunnen relaxatie en ontspanning helpen ?  Wanneer slaaponderzoek ?  Gevolgen van een gestoorde nachtrust ?  Op deze en vele andere vragen geeft Prof. Verbraecken een verhelderend antwoord.  Wie deze voordracht heeft gevolgd krijgt alleszins een andere kijk op gezond slapen.

Prof Verbraecken is longarts-slaapexpert, verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en de Universiteit Antwerpen.  Voorlichting en informatie staan hoog bij hem in het vaandel.  Naast het “Leerboek Slaap en Slaapstoornissen” (voor professionals) schreef hij het boek “SOS Slaap”, “Slaap. Het nieuwe medicijn” en “Nooit meer snurken. De Beste oplossingen bij slaapapneu” voor het brede publiek.   

Inschrijven verplicht voor 22/04/2024

Deze contactnamiddag is enkel voor lotgenoten!

Slapen
kom je ook ?


  0470 48 20 69

slapen.jpg

Vrijdag 26 april 2024

13u30 tot 16u

De Stroming

Nationalestraat 111

2000 Antwerpen

Gratis voor Naboram-leden

Niet-leden: 5 euro 

U bent al lid voor een jaarlijkse bijdrage van 12 euro

bottom of page