top of page

Voeding anders bekeken
31 mei

We herkennen het allemaal: het eten smaakt ons minder goed, of goed eten lukt zelfs (bijna) niet meer. Onze smaak is veranderd, en vaak met negatieve gevolgen…

Terwijl we goed moeten blijven eten om op krachten te blijven tijdens de hele behandeling.

Om je hierbij op weg te helpen, laten we Lobke Van den Wijngaert aan het woord.

Zij is Chef Gastro-engineering; m.a.w. heeft ze zich gespecialiseerd in “moeilijk eten na kanker”. Daar heeft ze zelfs een boek over geschreven (dat ze ook zal meebrengen).

Op die manier kan ze ons helpen bij onze eetproblemen.

En zo kan je je dagelijkse voeding eenvoudig aanpassen, of wat meer pit geven.

Inschrijven voor 27 mei 2024

Deze contactnamiddag is enkel voor lotgenoten !

Voeding
kom je ook ?


   0470 48 20 69

31 mei 2024

13u30 - 16u

De Stroming

Nationalestraat 111

2000 Antwerpen

Gratis voor Naboram-leden

Niet-leden: 5 euro

U bent al lid voor een jaarlijkse bijdrage van 12 euro

h500q50_KOTK_vieze_smaak_eten.jpg
bottom of page