Lymfoedeem -  wat hebben we zelf in de hand ?

24 april

Het einde van de behandeling is een belangrijk moment. De stress, angst, vele zorgen en ongemakken van de behandeling vallen weg wanneer je het nieuws krijgt dat de behandeling succesvol is geweest en er geen verdere behandeling nodig is s. Het betekent een nieuw hoofdstuk, waarin je weer met een propere lei van start kan gaan en je leven op professioneel, relationeel, sociaal … vlak weer kan opnemen. Ook de omgeving reageert opgelucht op het einde van de behandeling en de goede afloop. Helaas is hiermee het hoofdstuk over kanker voor velen niet afgesloten, integendeel.

Getuigenissen van patiënten  ‘cancer survivors’  tonen dat we ook na de behandeling vaak nog een moeilijke periode doormaken en dat we dan pas echt beginnen verwerken wat ons is overkomen.

Daarom is de verdere opvolging zo belangrijk.
Hoe wordt er beslist hoe dikwijls je een check-up krijgt, welke medicatie je nog nodig hebt en waar kan je terecht met je vragen ?

 

Misschien  kan deze info sessie je vragen beantwoorden.

Inschrijven verplicht vóór 17/04/2020

Vrijdag 24 april 2020

13u30 tot 16u

Gratis voor Naboram-leden

Niet-leden: 5 euro 

Je bent al lid voor 12 euro per jaar !

Lymfoedeem

kom je ook ?

  03/234.35.66

De contactnamiddagen zijn mogelijk dankzij de steun van Levensloop Edegem – Stichting tegen Kanker’.

Wij worden gesteund door :
 
Volg ons op 
  • Facebook
Bezoekers :​

Naboram vzw - Sint Nicolaasplaats, 7-8 - 2000 Antwerpen - RPR Antwerpen - www.naboram.be - Ondernemingsnummer 0418 461 760